El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Kristyna Litten

Aquesta setmana us portem els colors de Kristyna Litten, una il·lustradora que viu a una preciosa casa a Yorkshire, on el seu vell llapis i una calenta tassa de te s'han convertit en companys inseparables. 
 
Kristyna va estudiar il·lustració al Col·legi d'Art d'Edimburg i es va graduar el 2010. Li agrada dibuixar ràpidament per donar així una qualitat de línia molt enèrgica a les seves il·lustracions.
 
A casa nostra podem trobar dos dels seus llibres infantils: En Northon i l'Alfa, que és d'on hem agafat la il·lustració de la setmana, i Blau i en Bertie.
 
 
En Norton i l'Alfa, de l'editorial Blume, és un emocionant conte sobre l'amistat, la meravella de la natura i saber observar que de vegades hi ha més en la vida del que a primera vista pugui semblar.
En Northon és un robot a qui li agrada inventar coses noves amb tot allò que troba. Amb l'Alfa, un petit gos que va ser creat per en Northon, arrepleguen pneumàtics desgastats, ferros rovellats, molles trencades, engranatges i altres objectes que acabaran convertint en coses útils. Fins que un dimarts qualsevol descobreixen una cosa que no s'assembla a res del que havien trobat fins ara. Què és i per a què servirà?
 
 
 
 
 
A Blau i en Bertie (Blume) Kristyna Litten ens explica la màgica història de Bertie, una girafa amb una vida molt monòtona. Tots els dies s'assemblen tant! El mateix esmorzar, la mateixa migdiada, el mateix arbre... Però a ell ja li està bé així. Fins que un bon dia en Bertie es queda adormit i quan es desperta, no veu ningú. I això és una catàstrofe perquè ell mai no havia estat sol! De sobte, en Bertie es queda garratibat quan coneix una criatura ben bé com ell, però de color blau. A partir d'aquell moment tot canviarà...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Kristyna Litten" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!