El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

World Read Aloud Day

Si us agrada la lectura en veu alta us informem que avui, 16 de febrer, se celebra el  World Read Aloud Day. O com diríem nosaltres el Dia Mundial de la Lectura en Veu Alta. Aquesta és una iniciativa que va posar en marxa l'any 2010 l'organització Litworld per celebrar el poder que tenen les paraules  i crear una comunitat de lectors disposats a prendre mesures per demostrar que totes les persones d'arreu del món tenen dret a l'alfabetització.
 
Sabíeu que a dia d'avui al nostre planeta hi ha 758 milions de persones que no saben llegir?
 
Litworld ofereix a totes les persones del món i, especialment als centres educatius, la possibilitat de participar en diferents activitats relacionades amb la lectura en veu alta. Es poden fer lectures a través de Skype, Google Hangout o qualsevol altra plataforma de vídeo; convidar a alguna persona especial que estigui relacionada amb el món de la literatura, la docència o simplement que sigui el convidat per compartir una lectura en veu alta; crear una història en grup, on cada participant aporti la seva frase o compartir un dinar on cadascú pugui llegir el seu poema favorit o la seva obra. Si cliqueu aquí, podreu descarregar el programa de les diferents activitats que proposen.
 
Aquí us deixem l'enllaç de la pàgina de Litworld, per si us interessa. Tal vegada aquest any us vingui una mica just el temps per preparar alguna activitat o participar-hi, però us pot servir per tenir-ho present per a la propera celebració.
 
I també ho podeu celebrar de manera particular. Cada dia les paraules que es pronuncien en veu alta són importants i necessàries!
 
 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"World Read Aloud Day" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!