El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Anem de Festa!, il·lustrat per Carmen Queralt

Aquesta setmana ens acompanya una il·lustració de Carmen Queralt (Madrid, 1952). Carmen es va formar com a il·lustradora i dissenyadora a l'Escola BAT, on va aprendre Dibuix Clàssic. Va iniciar la seva trajectòria artística als anys 90, principalment en el camp de la il·lustració infantil. Es va endinsar dins aquest món gràcies a la insistència d'un bon amic seu que la va animar a presentar uns dibuixos a una editorial que cercava il·lustradors i, com era d'esperar, va tenir la fortuna de ser elegida.
 
Carmen és una excel·lent il·lustradora que utilitza diferents tècniques per realitzar els seus dibuixos, però d'ella destacaríem el collage, que és la tècnica que domina de manera magistral. Ha treballat com a il·lustradora freelance per a diferents editorials (Baula, Barcanova, Santillana, Lynx Edicions, Publicacions de l'Abadia de Montserrat, Bruño, Combel, Kalandraka...) i també ha col·laborat amb la revista Cavall Fort.
 
De la seva extensa bibliografia nosaltres us destaquem: Bestiari (Combel), Qui és aquesta bestiola? (Kalandraka), Anem de festa! (Baula) i La tortuga d'en Hans (Barcanova).
 
La il·lustració que hem seleccionat pertany a Anem de Festa!, un llibre de poesia infantil escrit per Lola Casas on trobarem uns poemes enginyosos i divertits per a cada festa i per a cada moment important de l'any. Un llibre recomanat per a primers lectors i que va ser considerat per la revista Faristol un dels millors llibres de l'any 2009.
 
 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Anem de Festa!, il·lustrat per Carmen Queralt" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!